Hozzászólások
Azt kellene visszakérdezni, hogy megszűnik-e a jelenlegi szolgáltatás, amit fizetsz. Ha nem, nem kérhetnek több pénzt érte, és nem szolgáltathatnak kevesebbet sem, mint amit aláírtál. Egy szolgáltatónak kötelessége ugyanannyiért ugyanazt adnia, amíg hűségben vagy, és utána is, amíg meg nem szűnik maga a csomag. Így volt 2.5 évig majdnem féláras netem, amit olyan engedménnyel kötöttem, amit egy hónap múlva már nem kaptam volna meg, mert máshová mentem dolgozni :-D El kellene olvasni a szerződést. :-)
#1 Ismeretlen az alábbi időpontban 2008-05-19 16:16
Szia! Odáig még nem jutottam el, hogy előkotrojam a szerződést a közül a sok közül, amit az ember folyamatosan eltesz a különböző visszaigazolási kötelezettségek miatt. A mai világban ugye erre is kell gondolni, mert ha felnyom a szomszédom, hogy lecserélem a 8 éves autómat egy 5 évesre, akkor már vagyonosodási vizsgálatot indítanak ellenem. Meg ugye ott van az is , hogy az ember fizet, utána meg azért harcol, hogy azt a szerződést betartsák vele szemben, amiért Ő fizet. Jó nem? De ez így megy a mobilszolgáltatóknál is, meg a közműveseknél is. Az APEH-et nem is merem mondani, mert lecsekkolják az IP-met...:-) De kössz a tippet, amint lesz időm, megnézem!
#1.1 Gábor (Honlap) az alábbi időpontban 2008-05-19 20:06
Hozzászólás hozzáfűzése
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

 
   
A hozzászólások moderáláson esnek át megjelenés előtt.