Hozzászólások
Richárd, Kiváló téma, remek meglátások, a félelmek az adatkezeléssel kapcsolatban viszont feleslegesek (szerintem). Legyünk őszinték, mennyire vagyunk tisztában a hivatalos adataink kezelésével. Mennyire érezzük biztonságban a banki, hitelezési, személyi, TB, APEH… adatainkat, pedig ezek nem opt-in listák, és igazán szerintem kevesek olvastak el egy Privacy Policy-t személyigazolvány… készítésnél… ;-) Arról nem is beszélve hogy milyen gyakran közszemlére tesszük adatainkat, kapcsolatainkat. Nem is sejtjük menyi mindent elmondanak a kapcsolataink életvezetési szokásainkról, és akkor már nem is beszélve, amit az internetes figyelő progik képesek…
#1 Karrier Máshogyan... (Honlap) az alábbi időpontban 2008-03-27 19:26
Igen, teljesen igazad van. Nagyon felelőtlenül bánunk az adatiankkal, de nem csak mi, hanem azok is akik használják őket. De a felelőtlenség, az akaratlan hiba és a direkt visszaélés teljesen más dolog. Persze ez a cikk nem erről szólt elsősorban, de lehet ilyen vetületetét is nézni a dolognak.
#1.1 Lévai Richárd (Honlap) az alábbi időpontban 2008-04-04 09:45
Ugyanez működik Győrben a Rába Quelle fürdőben már vagy 2-3 éve...
#2 Leranta az alábbi időpontban 2008-04-29 13:48
Majd megnézem azt is, jó hallani, hog vannak ilyen fürdők itthon is. Hallottam azóta egyébként másik magyar fürdőről ilyet valahol Kaposvár környékén, e ott állítólag csak félig működött a rendszer.
#2.1 Lévai Richárd (Honlap) az alábbi időpontban 2008-04-29 14:01
Talán Igal?
#2.1.1 Karrier Máshogyan... (Honlap) az alábbi időpontban 2008-04-29 17:57
Megtudtam: Sikonda volt az a bizonyos fürdő...
#2.1.1.1 Lévai Richárd (Honlap) az alábbi időpontban 2008-04-30 09:04
Nyiregyhaza-Soston az elmenyfurdo (ha jol emlekszem, regen jartam arra) is ilyen rendszerrel mukodik, hasonlo tudassal. Nagyon rovid a hatotavolsaga az 'oraknak' ezert nem erzem problemanak a hasznalatat. A belepeshez nem kell a nevemet megadnom, innentol engem nem izgat, hogy anon statisztikat keszitenek.
#3 . az alábbi időpontban 2008-04-29 19:01
Hozzászólás hozzáfűzése
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA