Hozzászólások
Nagyon jó ötlet és cikk! Grat. Van ezeknek az alkalmazásoknak vmi egységes elnevezése angolul?
#1 TillZ (Honlap) az alábbi időpontban 2007-11-30 09:52
Egységes elnevezést találni nehéz ezekre. Rákeresni productivity és/vagy focus kulcsszavakkal lehet többek között. De biztos ki kell egészíteni mással, mert így önmagában több találatot hoz, mint kellene. Pl. valami ilyen megközelítés lehet érdekes a kereséseknél: "window hide focus productivity software ".
#1.1 Lévai Richárd az alábbi időpontban 2007-11-30 11:54
Hülyeség. Akaraterő kell az egészhez és nem kell csak oda kattintani ami a munkához kell. Vagy teljesítmény bérezés, mint nálunk... ott van a net, de napi 10-15 percnél (többnyire reggel, vagy ebédszünet)eszembe se jut rákattani... vagy épen passziánszozni. De ha ez nem így lenne, akkor is a Passziánsz és a többi idióta winfosos játékhoz nyúlnék utoljára. Egyébként ha meg valami programra, vagy valamire rápillantva eszembe jut valami, inkább otthon... felírom ha nem halaszthatatlan, hogy ne felejtsem el, és kész. baromság
#2 Dpeti az alábbi időpontban 2007-12-01 21:31
Igazad van, az akaraterő az egyik legfontosabb. És sokszor a teljesítménybérezés is egy hatékony megoldás. Ezek a megoldások csak néhány a sok közül.
#2.1 Lévai Richárd az alábbi időpontban 2007-12-03 07:10
A felsorolt szoftvereket ki lehet kapcsolni, még az e-mail érkezezett jelzést is! A játékokat el lehet távolítani a gépről, azután zavartalanul lehet dolgozni. Hozzáállás kérdése, hogy ki mennyit enged meg önmagának!
#3 Dodge az alábbi időpontban 2007-12-02 00:00
Igen, valóban ki lehet kapcsolni. De mi van, ha valakinek kell az internet a munkájához? Mi van, ha egyik percben kell sok ablak, mert e-mailből másolok ki, keresek,pdfet olvasok, és miután begyűjtöttem az addatokat, már csak összegezni kell. Nekiállok bezárogatni minden ablakot, és mie odajutok, hogycsak egy marad, lehet, hogy elfeljtem mit is akartam csinálni. Nem is beszélve arról, ha megint kell valami. Akkor megint megnyitni, megint megkeresni... Mennyivbel egyszerűbb egy gombnyomással eltakarni minden fölöslegeset, és ha kell megint előszedni a háttérből őket úgy, hogy közben mintha ott se lennének, nem zavarnak?
#3.1 Lévai Richárd az alábbi időpontban 2007-12-03 07:13
Hozzászólás hozzáfűzése
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA