Hozzászólások
Hello, egyszer megállítottak az utcán azzal a kérdéssel hogy szeretem-e a kólát? Há' mondom igen. Kitöltenék-e egy kérdőívet. Megint bólintottam. Aztán már bent is ültem a teremben, ahol a kutatás folyt. Utána kinyögték, hogy valójában olyanokat keresnek, akiknek (1)nincs köze a marketinghez (2)heti legalább 1 liter pepsit isznak. Erre mondom, hogy hát egyik se vonatkozik rám és nem is szeretem ezt a márkát.. mire ők: nem baj, lényeg, hogy egy válaszolóval több. Hát ezzel csak annyit: fontosnak tartom a piackutatást, de sajna gyakran a kivitelezésen elbukhatnak az értékes infók...
#1 Tima (Honlap) az alábbi időpontban 2007-09-05 15:53
Ezen az eseten kívül közvéleménykutató csak egyszer állított meg, de hamar elbuktam a rostán, mert kávét kellett volna innom, azt meg nem teszem, szóval hamar lepattintottak. Ezen kívül csak eladni akartak nekem az utcán. Hol valami MLM-et, hol a lelki megnyugvást. :-)
#1.1 Lévai Richárd az alábbi időpontban 2007-09-05 18:27
Hozzászólás hozzáfűzése
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA