Hozzászólások
Én is találkoztam már azzal a jelenséggel, hogy az embereknek elég nagy hányada még mindig nem telepít a gépére vírusirtót. Ez olyan dolog szerintem, hogy tudják, hogy kellene,de mégsem teszik meg. Így van ez azokkal a levelekkel is, amit jól tudnak, hogy nem szabadna megnyitni, mégis megteszik.
#1 bebe (Honlap) az alábbi időpontban 2009-06-30 09:26
Ez így van. Arra azonban nagyon kíváncsi lennék, hogy miért nem teszik! Ötletek?
#2 HeeJa (Honlap) az alábbi időpontban 2009-07-01 11:23
Ha arra gondolsz, hogy miért nem használják az emberek a rendelkezésre álló módszereket, akkor a válaszra több lehetőség is van: - Nem érdekli őket (sokan csak használják, de nem kezelik a céges gépeket) - Nem is tudják, hogy hogyan lehet védekezni, tanulni meg nehézkes... - Még mindig él az a nézet, miszerint ezek az izék (vírusirtó...stb.) csak lassítják a gépeket. Pedig az elmúlt években azért valamelyest "erősödtek" a számítógépek (többé kevésbé, még a "cége gépek" is) Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha valakinek még eszébe jut valami akkor nyugodtan kiegészíthet :-)
#2.1 Molnár Gyula (Honlap) az alábbi időpontban 2009-07-01 15:42
Lehet szidni a Microsoftot, de azért mégiscsak ők a legnépszerűbbek...:-) Bár szerintem ez csak azé van, mert ott a legtöbb abiztonsági hiba :-) :)
#3 kelemen12 az alábbi időpontban 2009-07-01 12:36
Az amcsi filmekben miért vannak mindig Apple gépek? Egy olyan filmre sem emlékszem, amiben egy laptop hátulján nem alma-logo lett volna!
#4 S.Tibor az alábbi időpontban 2009-07-01 16:23
Hozzászólás hozzáfűzése
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA