Hozzászólások
Én is találtam korábban egy jó példát a flash használatra. A német Sigma cég (objektívek, lámpák révén ismerhető) a fényerő bemutatására használt flash animációkat. Kattintgathattunk a különböző bringalámpa típusok között és egy esti erdei képen kísérhetjük figyelemmel, mennyivel jobban, vagy kevésbé látunk. Nem ártana, ha végre helyretennék a flasht, és ott használnák ahol a legjobb - vizuális hatások, szemléltetés...stb -, és nem erőltetnék ott - pl.: teljes honlapok -, ahol más technológiák célravezetőbbek..
#1 Cooler_1 az alábbi időpontban 2009-05-19 08:36
Úgy tűnik a fotós cégek kezdenek rátalálni a helyes alkalmazásra. :-) Cooler_1: be tudnád rakni a linket? Nekem nem sikerült megtalálnom sajnos.
#1.1 Lévai Richárd (Honlap) az alábbi időpontban 2009-05-19 08:56
Szerintem ott jó a full flash oldal, ahol nem számít a seo, mert a márka a lényeg, illetve a külcsínyre adni kell, mert nívós a produktum.
#2 arobesz (Honlap) az alábbi időpontban 2009-06-01 15:09
Hozzászólás hozzáfűzése
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA