Hozzászólások
@Richárd, A csalirendszer működik, nem olyan hatékonysággal, mint néhány éve, de működik. Sőt vannak olyan online piacok, ahol újdonság. Viszont innoválni márpedig kell, új koncepciók és technikák az ajánlatunkra illetve célcsoportunk szájaízére szabva megkerülhetetlenek. Valóban kreatív a példa, valóban remek viralmarketing fogás, sőt még az is lehet, hogy egy lakberendező is jól tudná alkalmazni, nem is feltétlenül lenne költséges a megvalósítás. Mondjuk a legtöbb szavazatot elérő kreációt megvenné, vagy lízingelné… Okos, de magam is tapasztalom, hogy adaptálni pont a saját bizniszünkben a legnehezebb. Más területeken könnyebb a partvonalon kívülről… István Ui.: egy igazán kreatív csapat is megélhetne a „partvonalon kivülről”
#1 Alternatív karrier, és jövedelmek (Honlap) az alábbi időpontban 2009-02-06 20:39
Szia István! Persze általában működnek a csali kampányok, nincs is velük semmi baj, de a legnagyobb részük egy kaptafára épül, így aki már megismerte a módszert, nem biztos, hogy a 3. hírlevélre feliratkozik, így óhatatlanul csökken a hatékonysága. Éppen ezért van szükség kreativitásra, ahogy Te is írtad. De tény, a saját üzletünkben a legnehezebb általában megtalálni ezeket a kreatív ötleteket. :-)
#1.1 Lévai Richárd (Honlap) az alábbi időpontban 2009-02-10 09:07
@Richárd, Hogy a véleményünk, nem totálisan fedi egymást az nem jelent az, hogy nem értek veled egyet! ;-) "hogy a 3. hírlevélre feliratkozik, így óhatatlanul csökken a hatékonysága." Ez szerintem alapvetően akkor igaz, ha az ajánlatod olyan jellegű amire nem feltétlenül van szükségem, csupán Te meg akarsz győzni, hogy szükségem van rá. Viszont amennyiben releváns témákkal, valóban értékes infóhoz juttatsz, akkor profitálok tehát regisztrálok és már várom! Ha mindezt sok-sok aktualitással, tippekkel és izgalmasan tálalva adod, akkor pedig nyert ügyed van. Arról beszélek, hogy ha egy adott témában mondjuk ingyen akarok infókat szerezni, akkor ez egy remek megoldás. Megszemélyesítve a dolgot, én magam is ingyenes helyekről, hírlevelekből yzedtem össze az alapokat, aztán jöttek a fizetős online termékek, könyvek nem kevés pénz... Aztán a kísérletezgetések, nem kevés pénz, és nagyon sok idő. Mindeközben (saját káromon), rájöttem, hogy mi az ami hiányzik ezen a területen. Bármit olvastam eddig, a szerintem legnagyobb értéket képviselő könyvek is, jobbára a technikákat, módszereket vázolják fel. Az elveket, az alapokat nem mutatják be, és sorrendiséget sem állítják fel ( mit tegyek? mikor? miért? hogyan?) Vissza a hírlevelekre, ma is sok hírlevelet járatok, sikertippek, témák, trendek remek bányája. Arról nem is beszélve, hogy mindig újabb megközelítést ismerek meg! IGEN! Kreativitás, Igen! Verseny! István
#1.1.1 Alternatív karrier, és jövedelmek (Honlap) az alábbi időpontban 2009-02-10 19:04
Igen, sok mindenben egyetértek azzal amit írsz. A hatékonyság csökkenés viszont még érdekes és fontos témáknál is előfordulhat, hiszen a egy idő után olyan sok lesz a bejövő információ, hogy azt már nehéz lesz feldolgozni értelmesen. Egyszerűen nincs ideje rá az embernek. Legalább is nekem néha már nincs. :-) Ezért jó, ha van valami újabb, frissebb, más szempontokat szerint kidolgozott ötlet.
#1.1.1.1 Lévai Richárd (Honlap) az alábbi időpontban 2009-02-12 09:10
@Richárd, Az én igazságom nem üti, még csak nem is übereli a tiédet, hisz új értékesítési koncepciókra kétségtelenül szükség van. Csak ahogy az időnk korlátos az új a több infó befogadásra, és valamilyen objektív szempont szerint szűrünk. Pont annyira igaz hogy az átlag cég számára elérhetetlen, egy valóban kreatív cég megbízása, vagy házon belül csinálják és gagyi, vagy nem is csinálják, mert macerás vagy mint igény sem merül fel. Igaz is Te ismersz olyan VALÓBAN KREATÍV céget a hazai piacon, aki új koncepciókat innovál, vagy olyanokat aki ilyeneket képes kivitelezni. István
#1.1.1.1.1 Alternatív karrier, és jövedelmek (Honlap) az alábbi időpontban 2009-02-13 10:29
Hozzászólás hozzáfűzése
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA