Hozzászólások
Jól leírtad a nagy semmit, amit már itt olvasok vagy 100adszor. Nem a keresőnek kell csinálni az oldalt, ezért már a keresőoptimalizálás hiba? (ja, és egyben kell írni) Akkor úgy írd, hogy az "amatőr keresőoptimalizálásnak hitt őskori módszerekkel való erőlködés az hiba", ezt meg mindenki tudja. Te meg most jól meg is mondtad.
#1 Erik az alábbi időpontban 2008-09-12 09:14
Szerintem frankó volt a cikk. Jól rávilágít arra, ami egyébként aktuálvilágunk egyik rákfenéje: a marketing az úr. Nem az számít, hogy sz*r, az számít, hogy szépen legyen csomagolva. Kell, hogy felhívják erre a figyelmünket, mert túl sok az önjelölt mozigépész, aki azt akarja elhitetni a vállalkozásokkal, hogy a kaszához csakis a "hihetetlenül hatásos online marketing-szisztémára" van szükség, amit csak most, csak Neked a félár negyedéért... na mindegy. A címet pedig nem szó szerint kell venni, provokatív figyelemfelkeltésnek hívják. Ezt Eriknek üzenem.
#2 Szabó Gábor (Honlap) az alábbi időpontban 2008-09-12 21:54
Hozzászólás hozzáfűzése
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA