Hozzászólások
Maximálisan egyetértek. Talán csak abban vitatkoznék, hogy szerintem a Flash fejlesztők egy része nem tudatlanságból, hanem szimpla átverésből győzi meg a Flash oldalak, vagy éppen intró szükségességéről a megrendelőt. Mert egyszerűen ehhez ért, és ebből akar pénzt csinálni.
#1 Nagy Gusztáv (Honlap) az alábbi időpontban 2008-07-04 13:15
Természetesen ez is benne van a pakliban, de bízzunk benne, hogy nem ez a fajta szándékosság jellemző azokra, akik minden áron a Flash oldalakat propagálják!
#1.1 Lévai Richárd (Honlap) az alábbi időpontban 2008-07-04 13:42
Tegyük hozzá azonban azt is, hogy sokszor nem a megrendelő dönti el, hogy mit is akar, hanem rábízza a grafikusra/designerre a dolgot. Neki pedig lássuk be sokkal egyszerűbb flash-ben gondolkozni. Nem kell annyi kompromisszumot kötnie.
#2 Szabó László az alábbi időpontban 2008-07-04 14:09
Pont ez a baj. A grafikusnak, meg a fejlesztőnek nem szabad döntést hoznia. Legalább is úgy nem, hogy nem tájékoztatja a megrendelőt arról, minek, mi a következménye. Nem az a cél egy honlap fejlesztésnél, hogy a grafikusnak könnyű dolga legyen. Legalább is jó esetben. :-)
#2.1 Lévai Richárd (Honlap) az alábbi időpontban 2008-07-07 10:52
Ezzel teljes mértékben egyetértek: "Csak akkor és oda használjátok a flash-t ezentúl is, ahol valóban érdemes, ahol hozzátesz a weboldalhoz és a céljaitokhoz, nem pedig elvesz!"
#3 kulcsszo (Honlap) az alábbi időpontban 2008-07-06 17:34
Többször akartam már írni, de most szakadt el a cérna. Jó dolgokat írsz, szoktam is kölcsönvenni az érveidből, csak azt nem értem, ha valaki ennyire igényes és összeszedett, akkor hogy hagyhat ennyi gépelési és helyesírási hibát a cikkeiben. Az elsőn az is segít, ha a szöveget Wordben gépelem be, és copy-paste a webes űrlapba. (Mint a blog hozzászólásaimat is.) Ha nekem valaki előadja magát, hogy ő Közép-Európa legnagyobb webes programozója, de közben mondjuk nagy kezdőbetűvel írja azt, hogy budapesti, nem tudom komolyan venni.
#4 Srác az alábbi időpontban 2008-07-08 13:47
Köszönöm a kritikát, mindegyiket. :-) Jogos az észrevétel, nincs több komment hozzá.
#4.1 Lévai Richárd (Honlap) az alábbi időpontban 2008-07-08 13:53
Hozzászólás hozzáfűzése
Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA